Welkom!

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op deze website. Hier wordt alleen met liefde gewerkt.
Op deze pagina kun je zowel werk kopen, als werk aanvragen in opdracht. Dit kan in de vorm zijn van een illustratie, maar ook in overleg een (kunst)werk op maat in formaat naar keuze. Veelal tekenwerk, maar ook schilderwerk en bordkrijt-tekeningen. Voor voorbeelden hiervan kun je een kijkje nemen in de gallerie.

In al het werk vind ik het belangrijk een boodschap over te brengen. Meestal zien we de kleine dingen in het leven, die zo veel bijdragen aan geluk en genieten, niet (meer). Men heeft het druk met werk, gezin en andere verantwoordlijkheden en ziet daardoor de kleine geluksmomentjes over het hoofd.

De regenboog die je (bijna) altijd terugvindt in mijn werk, staat voor de glans over alles om ons heen, de waardering, de schoonheid, sprankeling en de lichtheid van het bestaan. Zoals deze naar haar idee zou moeten zijn.
Liefde, verbinding, empathie en (com)passie houden ons energiek, daar laden we ons aan op en zonder kunnen we niet! Daarom is het uitdelen hiervan en het er op wijzen zo belangrijk. Dit doe ik in de vorm van kunst en illustraties.

Ik zal je even stil laten staan bij de kleine dingen in het leven die zo belangrijk zijn, de verborgen wereld aan je te laten zien die overal in terug te vinden is (je hoeft alleen maar te zien!), je hiervan bewust te maken en om (even) zorgeloos te zijn, te glimlachen in het hier en nu.

Geniet en kijk om je heen!

 

Karijn

 

 

 

 

kvk nummer: 71091343